Modelluppdrag på skolan

Som några av er redan vet så jobbar jag som ambassadör. Det innebär en mängd olika jobb/uppdrag för att marknadsföra högskolan. Idag jobbade jag och några andra ambassadörer som fotomodeller för skolans programkatalog och övriga bilder som kan komma att användas som reklam. 

Vi var ett gäng på åtta personer som fick låtsas gå till skolan, gå över övergångsstället, sitta ute och läsa vid fontänen och så vidare. Det var en fotograf och två assistenter som styrde och ställde oss för att bilderna skulle bli bra. Inte det lättaste att ”spontant” gå över vägen medan någon knäpper massa kort och bilar som kör förbi… Vi gick säkert över vägen 10 ggr. Bara fram och tillbaka. Men himla roligt hade vi! 

Efter drygt två timmar var plåtning nummer ett över. Det kommer bli tre tillfällen till. Vi får se hur många tillfällen jag orkar och hinner vara med på med tanke på slutspurten i skolan och rehabiliteringen. Men det kan också vara skönt med ett avbrott ibland och få göra något helt annat för en stund. Inte så tokigt med en flott extrainkomst heller. :)

• Kategori: Media, Studier; • Taggar: Camilla Blomberg, Högskola, Högskolan i Gävle, Student; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Johanna:

Vad roligt det låter!! :D

Svar: Lite kul att få göra något annorlunda :D
Camilla Blomberg

2 Linnea:

Klart du blir tillfrågad, du är ju så himla vacker! :)

Svar: Aww men tack fina Linnéa för din kommentar. Så snällt av dig. Glad jag blir :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: