Tips på julklapp!

Julen närmar sig. Kylan biter i kinderna och i alla affärer blinkar massa lampor. Därför tänkte jag nu berätta om den perfekta julklappen! Finns det någon finare julklapp än att ge bort ett minne för livet? Det är knappast de där strumporna på rea i alla fall… Julen handlar om att visa uppskattning, hur mycket människorna man har omkring sig betyder för en och att visa sin kärlek till familj och vänner genom att umgås med varandra. Jag tror att en upplevelse-present är perfekt för just det.

Det finns så mycket olika upplevelser att välja på om man går in på den här hemsidan; www.upplevelse.com. Det finns garanterat något för alla. Jag kan lova att ni kommer hitta upplevelser som ni inte ens visste om fanns, men som ni kommer känna att ni bara måste skriva upp på er ”bucket-list”.

En upplevelse jag skulle vilja prova är Zorbing-för-två! Man sitter fastspänd två stycken (jag och en kompis som INTE blir åksjuk;) inuti en jättestor uppblåsbar boll. Sedan är den någon som får äran att putta ner bollen ut för en sluttning. Bollen rullar iväg och de som sitter fastspänd inuti får känna på hur det är att vara en strumpa i tvättmaskin! Hur roligt som helst, tror jag. Jag har bara sprungit (blev kanske mest kullerbyttor - men det är stilpoäng!) i en uppblåst boll på vatten på simträningen, men det här tar den leken till en helt ny nivå!!

För er som inte är lika äventyrslystna - misströsta inte! Det finns förstås lugnare aktiviteter som inte ger samma adrenalinerush! Exempelvis en romantisk middag på en mysig restaurang, spabehandling, läskig spökvandring eller varför inte sova på – enligt mig – coolaste hotellet ever!

Vet ni inte vad er kompis vill ha för upplevelse? Lugnt! Det finns presentkort så att de själva kan välja vad de vill göra. Jag gav själv bort ett presentkort på en upplevelse i julklapp förra året. Det uppskattades jättemycket! :)

Kommentarer:

1 KK:

Bra tips! Jag tyckte detta verkade lite kul också: http://www.upplevelse.com/mordmysterie :-D

Svar: jaaa jag såg det jag med! Verkar ganska spännande! :D och läskigt :s
Camilla Blomberg

2 Adrian:

Hahaha! Den där tvättmaskinsleken vill jag testa. Låter hur kul som helst :D Tack för tipset! :D

Svar: Visst ser det ut att vara hur roligt som helst!! Tänk om de byggt ett gupp i backen. Då kommer man studsa iväg också... :D
Camilla Blomberg

3 Adrian:

HAHAHA! Det har varit helt fantastiskt! :D

Svar: :D
Camilla Blomberg

Kommentera här: